Post by aninagadis on Mar 4, 2022 13:17:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileleri etkinleştirme ▞▞▞
▞▞▞ Light a Way: Tap Tap Fairytale 2022 version ▞▞▞
Oyuna 45dk civarında başladım. önce ve oldukça iyi. Biraz daha fazla hikaye geliştirme ve çok daha az dokunma kullanabilirdi. Aksi takdirde, gazabı güzel bir bütün oluşturan çeşitli parçaların ve parçaların fiili işleyişinden şikayet edemem. İyi iş!
Light a Way: Tap Tap Fairytale સાહસિક tkwr
seviye atlama çok pahalı. dokunmak sizi sıkıyor.
OMG oyun güncellendi ve her şeyi kaybettim! Buna benim satın alımlarım da dahildir!
Light a Way: Tap Tap Fairytale Авантуристичке hsh
Oyunu güzel sandım. Ekrana oynama oyunuymuş. Durmadan basıyorsunuz. sıkıcı.
Bu sıkıcı. Grafikler harika ve karakterler harika olsa da oyun heyecan verici değil. Ben sadece & sonsuza kadar oraya dokunmak
tek kelimeyle hariiikaaaaaa
bu tür oyunların pek hayranı değilim ama sanat tarzı şirin ve seviye atlama sistemini beğendim
internet bağlantısı olmadan çevrimdışı oynanabilir mi?
şimdiye kadar çok iyi güncelleme: iyiydi. çok dokunarak. kolum yoruldu
İlk dünyayı geçene kadar gerçekten beğendim ve sonra tüm yükseltmelerimi yeniden başlatmam ve en alttan başlamam gerekti. Bunun yanında eğlenceliydi.
Şimdiye kadar harika bir deneyim. Hata yok. Basit. Çok eğlenceli, sakin, iyi vakit öldüren.
Tartarus'taki şu anki güncelleme, zanaat malzemeleri elde etmeyi çok zorlaştırıyor. Bu, insanların elbiseleri yapmak için elmasları harcamasını sağlar. Elmasları elde etmek kolay değildir ve yavaş yavaş bu bir para yeme oyununa dönüşür.
Bu oyun sadece bakması güzel değil, oynaması da eğlenceli! Tap oyunlarını seviyorum ve bu tek yönetici, alıştığım mekaniklere sahip olmakla birlikte hala taze hissediyorum. Çok şirin!!!
Bu oyun bir oyun değil. Şaka değil. Bu tehlikeli. Oynama. oynadım. Lazerin gözlerime zarar verdiğini fark ettim. o zamandan beri aynı değiller. Bayan gece, beynimde kimyasallar varmış gibi hissettim. Beni taciz eden ve ihlal eden kontroller gibi hissettim. Beni kontrol ediyorsun. Neredeyse hayatta kalamadım bugün düşüncelerimi dinledim, bunun dahili bir tarayıcı olduğundan oldukça eminim. Babam uzaktan kumandayı kullandı.... Ben televizyon gibiydim. Düşünme yeteneği yok. Buna inan. Şimdi yeni bir oyun gibi görünüyor
Grafikler güzel ama ben bu oyunu sevmiyorum. Bir canavarı öldürmenin ilginç bir yolu yoktur.
Gerçekten değerlendirmeleri alamadım. Kötü bir şekilde ekranın bir noktasına tekrar tekrar dokunun. Bu kadar. Çabuk yaşlandım.
Oyun başlangıçta oldukça güzeldi, ancak bundan sonra başka bir dünyaya geçmek için yeterince yüksek olana kadar sürekli bir öğütme işi haline geliyor. Bu oyunun bir sonu bile var mı?
çok güze mitis ve say ri ... Boş olan bu rondonu okusun bide evetuu Oyun basın lllllluuttttffffffeeeennnn boş olan bu randonu okusun)bu oyunu yüklediğim de hadi cnm bu oyunu herkes beyunmus benda yüklem( tısm)=) çok büyük abla (ben) dedimki gghhhvggghhbbhu yuuuhhhh 25 uzay nasıl yi m tıkır tıkır tıkır geciyom 💕➡️💕 oyunu çok beğeniyom yazmaya balem ..... Knk alosın ? (Knk)iyiyim sen nasılsın hadi bb (ben)niye hep bu bana oluyo neyse devem 🌈 bakiyom yağmur yağmış
hikaye çok enteresan ama aksiyon devam ettikçe...aslında hiç aksiyon yok ve sıkıcı oluyor ama animasyonlar da çok şirin
Oyun gercekten vakitirmek için birebir.Ozelliklede rakamlarli oyunları seviyorsaniz kesinlikle oynamalısınız ben cok begendin Edit:Tekrarliyorum.Yaklasik 1 yıl oynuyorum ve ustune oyun tanimam.Asla sıkmadı. Merhaba appxplore.Bu şimdiye kadar gördüğüm harika bir oyun.Benimle bu oyunda tanıştığınız için teşekkür ederim.Seni seviyorum 💕
Oyun çok güzel kim yaptıysa sağlık 5 yıldızı hak ediyor☺☺(Oyun çok güzel yapanın elinde 5 yıldızı hak ediyor.)
Merhaba! Çok eskiden bu oyunu yüklemiştim. Şimdilerde çıktılar. Çok güzel bir oyun. Eğlenceli, karakter çok tatlı. Yok eksiği yok. Oyunu indirmeyenlere tavsiye ederim.
Light a Way: Tap Tap Fairytale Adventure jmh
Bağımlılık
Bir dokunma oyunu gibi, eğlenceli, bağımlılık yapar ve aksiyon içerir. Seviyeler biraz düz, bu da işleri tekrarlayıcı hale getirdiğini hissediyorum. Hikaye de ilginç.
Light a Way: Tap Tap Fairytale Περιπέτεια thf
sevimli oyun, hızlı ilerliyor. Yine de çok fazla dokunma gibi görünüyor. daha fazla hikayesi olabilir.
Oyunu seviyorum. ama çok fazla reklamı var, bu yüzden oynamayı bıraktım.
Güzel bir musluk oyunuydu, çok tatlıydı ama hikaye kısaydı. Bu yüzden 3 yıldız verdim, oynamak eğlenceliydi vakit kaybetmek için iyi ama hikaye biraz uzun olursa 5 yıldız veririm.
Keşke baştan başlayabilseydin.
Talking Ginger Zabava xmu
Light a Way: Tap Tap Fairytale Авантуристичке ezbc
animasyon harika ve çok sevimli, ancak oyun biraz sıkıcı, oyunu yanlışlıkla bıraktığımdan ve geri döndüğümde ilerlememin gittiğinden ve çok sinir bozucu olduğundan bahsetmiyorum bile.
Bu oyunu kesinlikle seviyorum basit ama dikkatinizi şişkin bir şekilde besleyin 'tek sorunum oyunu duraklatmanın bir yolu yok, bu yüzden uyurken ya da her neyse bazı canavarları dövmeyi kaçırıyorsunuz ... bunun dışında oyunu seviyorum.
Bu iyi bir konsept. Hâlâ daha düşük bir seviyedeyim, umarım ileride karanlığı vurmak için dokunmaktan daha fazlası vardır. Çabuk eskiyebilir.
İyi grafiklere sahip güzel bir oyun, ancak birkaç dünyayı temizledikten sonra oldukça sıkıcı oluyor...renk değişiklikleri bile yok...oynaması güzeldi ama devam edeceğimi sanmıyorum...
güzel
bu oyunu seviyorum
Sıkıcı ve kötü oyun tasarımı. 5 dünyayı temizledikten sonra, mümkün olduğunca çok reklam izlemenizi sağlamak için tekrarlayan bir tasarımdır. Gerçek bir meydan okuma yoktur, ancak dokunun, dokunun, dokunun, dokunun ... ve daha fazlası dokunarak. Zamanını boşa harcama.
İlk bir saat için eğlenceli, ardından hikayenin varlığı sona eriyor & zahmetli olur. Tek yapmanız gereken, hafifçe vurarak & kol saati. Hiçbir içeriği olmayan sıkıcı bir oyuna dönüşen erken bir para tuzağı gibi görünüyor. HEPSİ kötü değil; sanat eseri/grafikler çok güzel & kıyafetler sevimli. Keşke kurtarılan her dünya ile hikayeyi yeniden tanıtmayı düşünseydin. Kısa bir klip ve ardından güzel sanat eserleri & metin/anlatı. Oyunun kalibresini o kadar yükseltirdi ki; özledim. Hikaye ile uygulamayı derecelendirirdim.
Bu oyunu gerçekten seviyorum! Grafikler güzel ve müzik de öyle. Mekanikler harika ve sıkıcı olmadan öğrenmesi oldukça kolay. Tek küçük şey, yıldız tozu fenerlerinin ekranın sağ tarafındaki sekmelerin hemen arkasında görünmesi, bu yüzden hemen işe yaramazlar çünkü sekmelere basmadan onlara dokunamazsınız. Bu küçük hata dışında, harika bir oyun!
oyun yüklenmiyor telefonumda çok yer var yani ondan değil değil
Gerçekten çok tekrarlayıcı ve bir şeyler yapmak uzun zaman alıyor ama onun dışında güzel.
Bu oyunla ilgili fikrimi değiştiriyorum, sadece bir haftalığına gitmiştim çünkü sadece Noel'e hazırlanıyorduk ve geri döndüğümde her şey sıfırlandı ve tekrar başlamaya başladım! Bu oyunu kaldırıyorum.
Ağacımı geri ver!!!!!! Bir aydan daha az bir süre bir oyundan uzak kaldım ve ağaç liderliğim otomatik olarak başka bir oyuncuya devredildi!!!!! Ve onu nasıl geri alacağınıza dair rehberlik yok!!!!!Bir haftadan biraz daha uzun bir süre uzakta olduğunuzda ve ağacınızı sizden aldıklarında, yeni güncelleme ile gerçekten üzülün.
Dokunma oyunu olarak tanımlanmaz! Maalesef fiziksel olarak bu tarz bir oyun oynayamıyorum. Harika grafikler
Gerçekten sevimli! ^^