Post by aninagadis on Mar 4, 2022 13:11:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vir ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
Zelo hitro sem prenesel in odstranil, spoznal sem, da je to POS, zelo malo nadzora nad vozilom nitro boos je huda hitrost avtomobila se zdi počasna in na splošno premalo razvita, mojih samo pet minut igranja te igre je bilo grozno. HD naj bi bil dejansko HD, da ne omenjam pomanjkanje nadzora nad stopalko za plin? Razvijalci so morali biti na pol poti utrujeni in opustili. Igra nima potenciala.
Če boste v tej igri dodali nekaj, bo ta igra bolj zanimiva
Ta rdeči avto ni dober, nima hitrosti kot oranžni avto, rdeči avto je grozen. Ne maram, da veš zakaj sem ga izbral, ker je videti dobro na zunaj, a v notranjosti grozno, ali ne moreš narediti še eno igro z avtomobilom To je insesting, ker je ta je friggin grozno
Street Racing HD แข่งรถ laen
Najboljša avtomobilska igra, kar so jih kdaj igrali. Tako neverjetna igra z boljšo grafiko. Uredi: bolj mi je všeč, ker niso potrebni pogoji in pravilniki, niso potrebni podatki (pričakujte nekaj nagrad) in dovoljenje ni potrebno. Najboljša igra
Ta igra je tako kul verjemite mi, všeč vam bo, lahko dirkate brez povezave in na spletu, postaja vse bolj zabavno in lahko tudi zmagate
HAWK: Airplane Space games Spillehall eohj
V posteljo grafika, vendar je nadzor nekaj dobrega, vendar je treba igro izboljšati
Razmerja so precej netočna za nekatere modele avtomobilov, kot je VW Golf (2. avto v igri) ali Ferrari FXX Evo (zadnji avto v igri). Odstranjeno po vadnici + prava dirka po tem. Street Racing 3D mi je bil bolj všeč kot to nadaljevanje. Ne hvala.
Igral sem to igro in zdi se mi, da zaostaja, slabo se mi je zdelo igrati to igro zaradi njenih kontrol
se prenaša počasi
ZELO MI JE RAD TA IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brez oglasov i Zmagajte, saj je zelo zabavno in RES ZABAVNO brez podatkov in pozdravite pretekli čas
Ta igra je lepa, vendar grafika ni dobra
To je kul, vendar mislim, da bi lahko naredili vsaj bolje od tega, čeprav sem videl bolje, ok
toliko svežega kajne? No, kar se mene tiče, je pač, da nimam veliko avtomobilov in tovornjakov
Ta igra ni tako dobra, kot se zdi. .. V bistvu je kopija asfalta 8. Potrebuje veliko izboljšav, predvsem grafike. Igra bi bila veliko boljša, če bi razvijalci dodali možnost prijave v google play in Googlove dosežke.
Ni treba povedati ničesar zelo dobre igre
Sovražim Controlling
Slabo . Samo nizka grafika in slabe kontrole
Resnično obožujem to igro. Všeč mi je.
Prosimo, popravite, da je ta igra videti pokvarjena, da jo je mogoče prenesti
Avto je majhna izbira
Popoln izločitev
Najprej naj vam povem, kaj mi je bilo všeč pri tej igri: preprosto in lepo dirkanje z avtomobili. Preprosto doseganje ciljev v kariernem načinu in dnevnih opravilih, čudovitih avtomobilih in elegantnih prilagoditvah ter dobrih stezah. Stvari, ki mi niso všeč: aplikacija se zruši po vsakem prenosu igre. Nekateri oglasi zrušijo aplikacijo ali včasih zaslon potemni, medtem ko oglas utripa. Največji jereb: Ne glede na to, kako dober je moj avto in koliko nižjega je avto mojih nasprotnikov v PVP dogodku, ne morem zmagati. Nasprotnikov avto je vedno hitrejši.
Street Racing HD Rennsport sqe
Ta igra je čudovita
Zelo mi je všeč ta igra, grafika je odlična, toda ena stvar, driftanje, ni dobra, prosim, naslednjič naredite odlično
Ta igra je super neverjetna! Igra ima dobro grafiko, upravljanje in igranje. Všeč mi je tudi, da imajo Hondo Civic Type-r in w motorje Lykan Hypersport! Najlepša hvala za izdelavo te igre Ivy! Všeč mi je vse, kar je v igri!
Dobra igra, vendar sploh ne izpiljena v primerjavi z igrami, ki so že tako dolgo na trgu, kot so prave dirke ali katera koli druga, kot je nfs
Ta igra je dobra, toda problem z igro je ta (končal sem dirko, igra pojdi za ponovni zagon reši težave)
To je najhitrejša igra z avtomobili brez povezave, kar sem jih kdaj igral, mislim, da je večina avtomobilskih iger brez povezave počasnih, vendar je ta najboljša.
Ocenjujem nič, napaka pri nalaganju te igre. Pravkar sem zapravil svoje podatke za nekaj, kar se ne igra!
bilo je zelo dobro
Dobra igra, a slaba grafika..
Kul igra, čeprav potrebuje internet za nakup avtomobilov. Rekel je, da si neumnost brez povezave zasluži 3 zvezdice
Užival sem, zasvojenost in vse. Toda poskusite izboljšati grafiko igre in ravnanje z avtomobili. Na zdravje.
Street Racing HD Rennsport whph
Ne morem mimo vadnice, ne da bi se igra zrušila. Je tudi izredno zaostal.
V tej igri je vse v redu, všeč mi je.❤
Neverjetna igra. Všeč mi je in ta igra je super in zelo sem navdušen nad igranjem te igre, ki je v predregistraciji. Njena grafika, kontrole in igranje so lepi, vsem sem dal 5 zvezdic. Igranje je lepo 🤘🤘🤘🤘.
Glede na slike sem pričakoval drugo igro, se mi je zdela veliko lepša in realistična!
Ta igra je zanič, to je slabše od asfalta 8, kolesa na drugih ljudeh, avtomobili niso niti bolj🤦♂️🤡
Treba je kupiti več avtomobilov v garaži ... za veliko zmago ...
To je samo zloraba asfalta. Avtomobili so videti, kot da so bili vzeti iz Robloxa, driftanje je grozno, zadeneš vsak vogale in ne dobiš dovolj denarja za vsako dirko, kar pomeni, da ne moreš kupiti avtomobilov v garaži, ki jih moraš iz nekega razloga prenesti. Če nekdo plača pravi denar, zmaga. Toda resno, nekateri bi raje uživali v igri brez gotovine, namesto da bi dajali denar drobilniku papirja.
ulične dirke, uživajte v hitrosti in svobodi Street Racing HD prihaja! Vrhunske dirkalne avtomobile so izdelovali znani proizvajalci. Street Racing HD v letu 2019 začenja novo obdobje dih jemajočega drifta s hitrostjo in strastjo. Od brezplačne ceste 66 do ostrega ovinka v Tokiu boste našli svet izzivov in navdušenja! Izboljšajte svoje vozniške sposobnosti za končno zmago. Dirkali boste z vrhunskimi dirkači z vsega sveta in osvojili končno krono! Uživajte v zabavi uličnih dirk! To
Igra je tako dobra in lepa 3D grafika je najboljša. Tudi jaz imam res rada avtomobile. Avtomobili so poškodovani, vendar so dobri in kul. Zelo sem hvaležen, da imam takšno igro. Najlepša hvala tistemu, ki je naredil igro...
Skoki bi lahko bili nekoliko bolj nagnjeni.
Street Racing HD Karera qjz
Ta igra ni v 3+. Spremenite starostno mejo na PG13. Niti svojemu 10-letnemu otroku nisem mogel dovoliti, da igra to odvratno igro.