Post by aninagadis on Mar 4, 2022 13:08:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu kristalları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
Telefona yüklənmədi planşetə yüklədim əla oyunduuu😍👌🏻
Bu oyunu sevirəm! Bu çox əyləncəli və qız kimi bir qız oyunudur. Geyinməkdən tutmuş makiyaj və hətta spaya qədər. İstədiyiniz qədər məşq edə bilərsiniz. Deyirəm ki, tam versiyanı ($9.99) al və daha yaxşı təcrübə əldə etmək üçün reklamsız oyna!
salam cox yaxsi oyundu
Bir neçə saniyədən bir zəhlətökən reklamlar və 3 hərəkəti təkrar-təkrar oynamaqdan və məhdud geyimlərlə oynamaqdan məmnun deyilsinizsə, 8 funt sterlinq ödəməyinizi istəyir.
Beləliklə, problem göz kölgəsi almaq üçün bir videoya baxdığım zaman başladı və video bitəndə mənə icazə vermədi və göz kölgəsini alanda qız dayandırıldı və yalnış oldu.
Gymnastics Superstar የሚና ጨዋታዎች wkxs
Cox gozel
Bu oyun əladır bəyəndim 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 💐❤️🥰🥇 superdir
Proqramı bəyənmirəm, çünki onu yükləmək çox vaxt aparır və əksər şeylər kilidlənir və siz onları açmaq üçün real pul ödəməlisiniz. Ümid edirəm bu yenidən nəzərdən keçirməyə kömək etdim.😃
Mən oyunu sevirəm, ancaq artıq kilidi açılmış şeyləri edə bilməyinizə nifrət edirəm. Spa, tibb və fotoqrafiya ilə məşğul ola bilmədiyiniz kimi
cok guzel harikaaaa
beyendim
Oyun gözəldir, amma çoxlu reklam var
Bu yaxşı oyundur, amma bəzi şeyləri əldə etmək üçün əlavələrə necə baxmaq lazım olduğunu bəyənmirəm. Və bəzi şeylərin necə bağlandığını sevmirəm
Oynamaq üçün gözəl oyun, lakin daha çox saç düzümü, makiyaj dəstləri, paltarlar, saç rəngi və s. lazımdır. Zəhmət olmasa yuxarıda sadalananları əlavə edin. Bu şeyləri əlavə etmək mənim təvazökar xahişimdir. Amma bu oyun çox möhtəşəmdir.
bu zəhmli oyundur, amma bəzi şeylər var ki, ona 3 ulduz verir, ona görə də hər şeyin qiyməti var, mən bunu bəyənmirəm və çox yüksək qiymətə malikdir.
Oyun çox əyləncəlidir amma məncə biz etməməliyik amma uşaqlarım bu oyunu sevir amma mövzular, geyimlər almalıdırlar 😡😡 səhvdir
Ela oyundu
Знаменитая гимнастка Ролевые ouh
Gymnastics Superstar RPG mkh
Mən gimnastikanı sevirəm, bu oyunu sevirəm! Mən anamın hesabından istifadə edirəm, amma mən bu oyunu SEVİRƏM. Mənim sevimli tərəfim xarakterinizi hazırlamaqdır! Bu oyun çox əyləncəlidir və mən onu heyrətamiz gimnast olmaq istəyən insanlara tamamilə tövsiyə edirəm!
Mən bu proqramı sevirəm. amma mənim üç sözüm var .çox çox əlavə edir .bir problemdir daha az əlavə etsəydilər, heyrətamiz olardı
Bu proqram qorxuncdur və o, sizə ödəniş etmədən hər şeyi etməyə imkan vermir. Mən hətta ona ulduz vermək istəmədim, amma rəy yazmalısınız
Mən oyunu bəyənirəm və əvvəllər də oynamışam, lakin telefonda (android) bir qədər ləngiyir. Mən personajlarımın saç düzümünü dəyişməyə çalışırdım, amma bu, şampunu yuyub çıxarmağa imkan vermədi. Bu da işləyir, amma bir az gecikir. Mən cəsarətli geyinməyə çalışdığımda, bir az ləngidi.
oyun əyləncəlidir, sadəcə şeyləri açmaq üçün pul ödəməlisən!??! Üstəlik, o qədər çox reklam var ki, onu qəbul edə bilməzsiniz. buna görə də bunu oxuyursansa başa düşmə! amma al mənə onun əyləncəsini al haha al plezz😇😇😂🎮
coco play oyunlarina bayiliyorummmmm
Siz olimpiya gimnastı ola bilərsiniz. Məncə bu oyun hər kəsdə olmalıdır. Siz minlərlə üslub seçə bilərsiniz. Makiyaj daxil olmaqla! Başqa gimnastların hansı qaydalara əməl etdiyini görə bilərsiniz
Cox gozel oyundu oynadim xosuma geldi
Mən bu oyunu sevirəm, o qədər çox gimnast edə bilərsən, mənim xoşuma gəlməyən yeganə şey, o qədər şeyin kilidini açmalısan və bu oyunu çox sevirəm.
Gymnastics Superstar Role Playing lhn
MƏNİM SEVDİYİM OYUN GİMNASTİK SUPERSTARDIR
çox qıcıqlandırır! ! əlavə edir, dayanmır .Hər şey kilidlidir açmaq üçün onu almaq lazımdır .Bəzi şeylərdə uzun videolara baxmaq lazımdır
Mən oyunu bəyənirəm, lakin belə görünür ki, bir anda yalnız bir şeydən 10 bal ala bilərsiniz. Nümunə: Mən hər tədbirdə 10 bal almışam, lakin eyni vaxtda yox. Mən şüa üzrə 10 alıram, digər 3-də isə aşağı 9 bal alıram. Bu, əsəbiləşdirir.
Bu çox əyləncəlidir! Mən oyunu yenicə oynamağa başladım və artıq onu sevirəm! O qədər əyləncəlidir ki, onu təsvir edə bilmirəm!
PickCrafter - Idle Craft Game სიმულაცია xmb
yaxşı, lakin çoxlu əlavələr və almaq üçün çox şey var
Superestrela da Ginástica RPG myvf
Bu oyun çox gözəl oyundu men ona 5 ulduz verirem
əyləncəli idi, sadəcə olaraq hər 5 saniyədən bir reklam oynayırdı
Mən bu proqramı yükləmişdim bir coconun ən gözəl və təkrar oyunudur.Я очень люблю ето игры.
Bu oyun gimnastikada həqiqətən əyləncəli deyil, yalnız mayo geyinərdim, yubka yox, qamaş geyərdim, mən bunu haradan bilirəm? Qızım gimnast idi və yarışa getmişdi heç kim ətək və ya qamaş geyməyib bu paltarlar şirlərdən başqa düzgün gimnastika geyimi deyil
gimnastika oyunlarını sevən uşaqlar üçün çox yaxşı oyun 🦄🦄🦄🦄🦄🦄
bu oyun bir növ darıxdırıcıdır, çünki mənim cəmi 2 kilidi açılmış şey var, yəni bu gimnastika studiyasına görə üçüm var, amma qalanları kilidlənib və yalnız bir şey var ki, bunu düzəldəsiniz.
Bir neçə BÖYÜK problemim istisna olmaqla, bu oyunu bəyənirəm. Bütün təcrübəni əldə etmək üçün pul ödəməlisiniz. Mən həkimlərin ofisinə, komiks örtüyünə və bir çox başqalarına gedə bilmirəm. Mən də bütün makiyaj maddələrindən istifadə edə bilmirəm, çünki pul ödəməliyəm və bunu etmək istəmirəm. Həmçinin, bu, sadəcə mən ola bilərdim, lakin hər dəfə reklam görünəndə EYNİ 30 saniyəlik abc siçan reklamı görünür. Lütfən bunu düzəldin və mən bu oyunu yenidən quraşdıra bilərəm. Ola bilər. Təşəkkür